Bemanning

Experter på personal inom Transport, Lager och Logistik!


Vi som jobbar på Ad Acto Rekrytering har själva tidigare arbetat i ledande positioner på företag inom transport och logistiksektorn. Detta gör att vi har en god förståelse för vad våra kunder efterfrågar när det kommer till rekrytering och bemanning av kompetent personal. Vi på Ad Acto Rekrytering har bred erfarenhet av logistik och bemannar tjänster inom lager, transport, spedition och kundtjänst.

Vi är idag en av Göteborgs största aktörer inom bemanning av lastbilschaufförer. Vår personal kör allt från distribution till lotsning med bil- och släp och trailerdragning. Vi vet vad som krävs av en bra chaufför och vi arbetar hårt för att vår personal skall trivas hos oss!

Med lokal förankring i Västra Götalands regionen sätter vi fokus på personligt engagemang och mänskliga relationer. Vi lägger alltid vikt vid att lära känna våra konsulter så att vi snabbt och enkelt kan förse dig som kund med personal som passar just er.

Kontakta oss Begär offert

Behöver du personal snabbt utan onödiga extra kostnader?

Tillsammans med oss kan du som kund enkelt anpassa din personalstyrka både på kort och lång sikt. Allt fler företag upptäcker fördelarna med att hyra in personal. Du kan snabbt och smidigt täcka upp föräldraledigheter, sjukdom eller tillfälliga arbetstoppar. På så sätt blir ditt företag mer flexibelt och kan växa utan att de fasta kostnaderna gör det.

Hos oss kan du välja att enbart bemanna vid behov eller att hyra en person som du sedan själv vill anställa. Det är ett smart och kostnadseffektivt sätt att hitta nya medarbetare på. Du slipper rekryteringsprocessen och kan hyra personalen för att se om den passar på just ert företag. Detta minskar er risk för felrekryteringar.  “Hyr först och anställ sedan”.

Fördelar med att hyra in personal

Kostnadseffektivt
Spara tid och pengar på långa rekryteringsprocesser och eventuella felrekryteringar

Flexibilitet
Bemanna enbart vid behov

Ansvar
Du slipper ta ansvar för lön, arbetsgivaravgifter, sjukfrånvaro och övriga personalrelaterade kostnader

Tidsbesparande
Vi löser bemanningen så att du kan fokusera på ditt företags kärnverksamhet

bemanning-2
Begär offert

Ansök till Bemanning

Please leave this field empty.
Ladda upp CV *