Om Ad Acto

Experter på personal inom lager, distribution, spedition och transportledning!

Ad Acto Rekrytering AB erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom framförallt transport, lager och logistik. Vår personalstyrka består bland annat av duktiga chaufförer, lagerarbetare och speditörer. Vi som driver Ad Acto Rekrytering har tillsammans mer än 20 års samlad erfarenhet av logistikbranschen vilket gör att vi förstår vad våra kunder efterfrågar när det kommer till kompetent personal.

 

Varför Ad Acto Rekrytering?

Vi satsar på vår personal 
Vi tror att medarbetare som trivs och mår bra på sitt arbete också gör ett bättre jobb därför satsar vi alltid på vår personal och deras välmående. Vi försöker alltid tillgodose våra konsulters individuella behov och färdigheter vilket ger dig som kund en garanti om att personen som kommer till ert företag har viljan och kompetensen som krävs för att göra ett bra jobb.

Vi kan branschen
Vi som jobbar inom och driver Ad Acto Rekrytering AB har själva tidigare arbetat inom transport och logistik branschen. Detta gör att vi har stor förståelse för vilka egenskaper och kompetenser som efterfrågas hos vår personal.

Vi vill lära känna ert företag
Vi satsar alltid på att förstå hur just ditt företag fungerar, detta för att på ett väldigt enkelt och effektivt sätt minimera risken för onödiga missförstånd. För oss på Ad Acto Rekrytering är det viktigt att vi förstår våra kunders behov. Vi vill gärna lära känna dig som uppdragsgivare för att på så sätt hitta medarbetare som passar just ert företag.

Vi är personliga
Hos oss har alltid våra kunder och konsulter samma kontaktperson vilket gör att vi har korta och snabba kontaktvägar. Vi vill vara det personliga bemanningsföretaget där kvalité och personligt engagemang är ledorden!

Vi satsar alltid på att leverera kvalité
För oss är alltid kvalitét viktigare än kvantitet. Vi vill vara en trygg samarbetspartner som alltid levererar kvalité med kundens behov i fokus.

Vi som driver Ad Acto Rekrytering


cecilia

Cecilia Simonsson
VD och grundare
cecilia@adacto.se

pernilla

Pernilla Österberg
Personal & HR
pernilla@adacto.se

Kristian Candemir
Konsultchef
kristian@adacto.se

Begär offert

Ansök till Om oss

Please leave this field empty.
Ladda upp CV *