Rekrytering

Ett företags framgång är helt beroende av människorna som jobbar på företaget, och därför är det mycket viktigt du har rätt person på rätt plats.

Att lyckas med rekryteringar är svårt och tidskrävande och kostnaden för en felrekrytering kan bli mycket hög. Genom välbeprövade och kvalitetssäkrade processer hjälper vi dig att hitta personer som matchar ditt företags specifika behov, både vad gäller kompetens och personlig lämplighet, så att du kan fokusera på ditt företags kärnverksamhet.

Du kan få hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen så som, annonsering, administrativt stöd, urval, intervjuer och referenstagning. För att du som kund skall känna dig trygg använder vi oss också alltid av nöjd-kund-garanti och fasta priser.

Kontakta oss Begär offert

 

Rätt person på rätt plats bidrar till ökad effektivitet och lönsamhet på ditt företag.

Delrekrytering

Om du som kund inte vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen tar vi gärna på oss att utföra delar ur rekryteringsprocessen. Vi kan t ex annonsera, administrera ansökningar och presentera lämpliga kandidater

Exempel på tjänster vi rekryterat:

Speditörer, Transportledare, Administratörer, Ekonomiassistenter, Lagerarbetare, Chaufförer och Personalchefer.

Hyrrekrytering

Hyrrekrytering är ett säkert sätt att rekrytera. Du inleder med att hyra in en konsult och kan ta beslut om en faktisk rekrytering vid ett senare tillfälle. Ett konsultuppdrag på heltid är ett utmärkt sätt för organisationer att ta in ny kompetens och senare avgöra om personen kan vara en framtida medarbetare.

Ad Acto Rekrytering sköter hela rekryteringsprocessen och tar ansvar för konsulten under så lång tid som du vill.

Under uppdragstiden kan du bilda dig en uppfattning om det finns ett varaktigt behov av ytterligare en medarbetare. Dessutom får du ett kvitto på att personen passar in organisationen – utan att binda upp dig för en anställning. Hyrrekrytering är med andra ord ett smart sätt att se till att du får rätt medarbetare på rätt plats utan att behöva ta några risker.

Du betalar bara för den tid som vår medarbetare har arbetat hos dig och slipper tänka på arbetsgivaravgifter, semester- och sjukersättningar. Därför är Hyrrekrytering en mycket uppskattad metod vid rekrytering av personal för alla typer av yrken, oavsett om det handlar om tjänstemän eller kollektivanställda.

 

Begär offert

Ansök till Rekrytering

Please leave this field empty.
Ladda upp CV *